3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye mezarlıkta mevlit okuttu

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından her dini bayram öncesi olduğu gibi Arife Günü Şehir Mezarlığı’nda Mevlit-i Şerif okutuldu.

Başkan Sesli, şehir mezarlığındaki mevlidin ardından Kışla ve Köseler Mahalle mezarlıklarında okunan mevlitlere de katıldı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından her dini bayram öncesi olduğu gibi Arife günü Şehir Mezarlığı’nda Mevlit-i Şerif okutuldu. Mevlide Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Belediye Başkanı Murat Sesli, Belediye Meclis üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, mevlit sonrası yaptığı konuşmada yaşamını yitirenlerin arkasından dua edecek insanların olduğunu belirterek, “Önemli olan geride, bizlere de dua edecek, bir Fatiha okuyacak nesiller bırakmak. Bu da yine bizlere düşüyor. Ne ekersek onu biçeceğiz. Belediye olarak kentimizdeki bütün mezarlıklarda çeşitli çevre düzenlemeleri yapmaya devam ediyoruz. Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun” dedi.

Mevlide katılanlara şeker ve gülsuyu ikram edilirken Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mezarlara dikilmek üzere çiçek dağıtıldı. Başkan Sesli, daha sonra Kışla ve Köseler Mezarlıkları’nda düzenlenen mevlitlere katıldı. Mevlit sonrası mezarlıklarda incelemelerde bulunan Başkan Sesli, mezarlıklarda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerinden bilgiler aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 10:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?