3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye personeline seminer

Zonguldak'ta, merkez, belde ve ilçe belediye personellerine seminer verildi.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Zonguldak Belediyeler Birliği işbirliği ile Zonguldak Belediyesi Eğitim Salonu'nda belediye personellerine “Hizmet içi eğitim semineri”nin 1. düzenlendi.

5-6 Haziran 2008 tarihleri arasında 2 gün sürecek olan seminerin ilk gününde, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürü ve Türkiye Belediyeler Birliği Danışma ve yayın kurulu üyesi Mustafa Dönmez, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Eski Şube Müdürü ve Türkiye Belediyeler Birliği Danışma ve yayın kurulu üyesi Cemal Özyardımcı tarafından merkez, ilçe ve belde belediye personellerine bilgiler verildi.

Seminerin ilk günü açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eğitim seminerlerinin yararlı olacağını ifade etti. Eğitim olmadan çalışma başarısının mümkün olmayacağını belirten Gonca, “Zonguldak Belediyesi olarak tertiplemiş olduğumuz bu eğitimin önümüzdeki süreç içerisinde yapacağınız iş ve işlemlerde son derece yararlı olacaktır. Eğitim olmadan işlerin başarılması mümkün değil” dedi.

Yerel Yönetimler Yasası, Kabahatlar Kanunu, Belediyelerde Memur-İşçi- sözleşmeli personel istihdamı, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, Belediyelerde Toplam Kalite Yönetimi konulu konularında Mustafa Dönmez ve Cemal Özyardımcı personellere bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Secaattin Gonca, seminere katılan Cemal Özyardımcı ve Mustafa Dönmez'e Devrek Bastonu ile çeşitli hediyeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 13:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?