3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye ve gençler el ele

Zonguldak Merkeze bağlı Elvanpazarcık beldesinde belde gençleri Belediye ile birlikte futbol sahasını yapmak için kolları sıvadı.


Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, 2001 yılında ham olarak açılan Elvanpazarcık ve Merkez mahallelerinin ortasında bulunan futbol sahasında o günden bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadığı bildirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, “Göreve geldikten sonra gençlerimize söz verdik. Sahamızı yapacağız diye Metin Aydın isminde Müteahhidimizin kırıcılı ekskavatörü var. ‘Bize mazotunu koyun makineyi çalıştırın’ dedi. Bizde fırsattan yararlanarak halkımızdan ve beldemizde işyeri olanlardan 6 fıçı mazot hibesi aldık.

Sahamızı genişlettik. Sahanın alt kısmına duvar çekilmesi gerekiyor. Duvarın yerini açtık malzememizi hazırladık. Elvanpazarcık gençleri cumartesi ve Pazar günleri gelerek duvarı toprak seviyesine kadar betonladık. Halkımız hiçbir siyasi düşünce gözetmeden yaptığımız her işte bize katkı sağlıyor. Daha önce de bu şekilde 3 proje bitirdik. Halk belediye el birliğiyle güzel şeyler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan böyle hizmetlerimiz halk katılımı ile 4 mahallemizde sürecektir. Belde halkımıza verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?