3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediyeden çevre düzenlemesi

Zonguldak Belediyesi tarafından bir kafenin izinsiz büyütme yaptığı alanda çevre düzenlemesi yapıldı.


Zonguldak Belediyesi Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahil bandında bulunan bir alanda düzenleme yapıldı.

Kordonboyu mevkiinde kafe sahiplerinin belediye tarafından izin almadan büyütme yapıldığı gerekçesi ile boşaltılan alanda çalışma yapıldı. Polis ekipleri de çalışmanın yapıldığı alanda olası bir duruma karşı hazır bulundu. Yasa dışı hiçbir şeye izin vermeyeceklerini kaydeden Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nejat Uludüz şunları kaydetti:
“Kordon boyunda iki müstecirler tarafından büyütme söz konusuydu. Kendilerine buranın yıkılması konusunda tebligat yaptık.

Çünkü bizden her hangi bir izin alınmadan büyütme yapıldı. 3 gün içerisinde bu betonu kırmaları konusunda tebligat yaptık. Çünkü bahçemize de zarar vermişler. Emniyet ekiplerince ortak çalışma sonucu burada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da emniyet ekipleri tarafından ortaklaşa olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yasa dışı hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Buradaki betonu kırdık bordür taşı döşüyoruz. Aynı zamanda bahçemiz de çimlendirme çalışmasına başlayacağız.”
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?