3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye'nin 4 yılı

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Musa Yüce, Zonguldak Belediyesi'nin 4 yılını değerlendirdi. Yüce, 2007 yılının belediye için kayıp bir yıl olduğunu söyledi. 

SP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Musa Yüce, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek seçim sonrası belediye devralındıktan sonra borçların iki katına çıktığını ve 2007 yılının Zonguldak Belediyesi için kayıp bir yıl olduğunu anlattı. 2006 yılında 115 milyon YTL borç olduğunu ve şu an borcun iki katına çıktığını belirten Yüce, şunları söyledi: "2007 yılı kayıp bir yıl olarak kayıtlara geçerken, Zonguldak Belediyesi de artık iflas etmiştir. Bugün belediyemiz 4. çalışma yılını doldurdu. Devlet ve Hükümet imkanları zirvede olduğu halde geçen zaman gereği gibi değerlendirilemedi." 

Geride kalan 4 yıllık dönemde belediye başkanının şehrin önemli ve öncelik arz eden büyük projelerinin hayata geçirilmesi için yeterli performansı gösteremediğini ve bu projelerin askıda kaldığını belirten Yüce, şöyle konuştu: "Belediye başkanımız, merkezi hükümetin adayı olarak avantajlı olacağını belirterek seçilmesine rağmen yerine getirilemeyen hizmetler merkezi iktidarın kendisine bir fayda sağlamadığı gerçeğini de kendiliğinden ortaya çıkarmıştır. Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da bölge insanımız adına iktidarın takipçisi olduğumuzu ve üzerimize düşebilecek her göreve hazır bulunduğumuzu herkese beyan ederiz. Bugüne kadar eksik olsa da yapılan hizmetlerde emeği geçen başta belediye başkanı olmak üzere bütün belediye personeline teşekkür eder, çalışmalarında hayırlı başarılar dileriz."

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 13:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?