3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediyespor'dan Posbıyık'a ziyaret

BELEDİYESPOR'DAN POSBIYIK'A ZİYARET

Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi ve futbolcuları Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ereğli Belediyespor Teknik Basın Sözcüsü Necat Bakan, Teknik Direktör Volkan Yayın, Yardımcı Antrenör Hüseyin Yazıcı ve futbolcular Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor onursal Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti. Ereğli Belediyespor'un her maçını izleyemediğini kaydeden Posbıyık, ancak takımdaki bütün konulardan bilgi sahibi olduğunu söyledi. Belediyenin her zaman takımın arkasında olduğunu belirten Posbıyık, “Her maçınıza gelemesem de maçlarınızdan bilgi sahibi oluyorum. Hepinizle tanışmış olmayabilirim ama hepinizin durumundan bilgi sahibiyim. Saygın bir teknik adamla çalışıyor olmanız bana göre sizin açınızdan büyük bir avantaj. Problemleriniz ve sıkıntılarınız olabilir ama merak etmeyin Ereğli Belediyesi her zaman yanınızda olacaktır. Ereğli halkı futbolu seviyor ve bu dalda her zaman başarı istiyor. Benim sizlerden tek isteğim Ereğli halkının yüzünü güldürün. Ligin ikinci yarısına Zonguldak galibiyetiyle başladınız. Bu başarı beni bile şaşırttı. Bu hafta sonu oynayacağınız Kilimli Belediyespor maçını kazanacağınıza da yürekten inanıyorum. Takımdaki tüm sporcuların kendine iyi bakmasını istiyorum. Hocanızın sizi işlemesi için sizin kendinizi hazırlamanız gerek. Birde disiplin olmayan takımdan hayır gelmez. Sporda eğer bir takımda disiplin yoksa o takımdan hayır gelmez. Ereğli halkı sizden aşarı istiyor. Bende Ereğli halkının belediye başkanı olarak halkımın istediğini istiyorum. Ereğli'de bir profesyonel takım özlemi var bu özlemi gidermek inşallah size nasip olur. İlçede faaliyet gösteren amatör kulüplerinden taraftarlardan ve spor kamuoyunun bir araya gelerek birlik beraberlik içinde olmasını diliyorum. Ereğli halkının kenetlenmesini isterim” dedi.

Başkan Posbıyık'ın konuşmasının ardından bir gazetecinin Ereğli Belediyespor'un Zonguldakspor'u kalecinin hataları nedeniyle yendiği yönündeki söylentileri sorması üzerine Başkan Posbıyık, “Yenilen her zaman bir bahane bulur” dedi.

Aynı soruya Teknik Direktör Volkan Yayın da, “Mağlubiyetlere her zaman bir kefen aranır. Biz o maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen 3-1 öne geçtik. Futbol hata oyunudur hata yapan kaybeder. Zonguldakspor hata yaptı, biz hata yapmadık ve kazandık. Sporcularımda verdiğim talimatları aynen uyguladı ve maçı kazandık” dedi.

Yayın, Zonguldakspor maçını Pazar günü akşamı unuttuklarını, şimdi tek hedeflerinin Kilimli Belediyespor maçını kazanmak olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Ereğli Belediyespor Teknik Basın Sözcüsü Necat Bakan üzerinde Halil Posbıyık yazılı 67 numaralı Ereğli Belediyespor formasını Başkanı Halil Posbıyık'a hediye etti. Başkan Posbıyık da, Ereğli Belediyespor teknik heyetine ve sporculara çeşitli hediyeler verdi.

BELEDİYESPOR'DAN POSBIYIK'A ZİYARET
BELEDİYESPOR'DAN POSBIYIK'A ZİYARET
BELEDİYESPOR'DAN POSBIYIK'A ZİYARET
BELEDİYESPOR'DAN POSBIYIK'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 18:01:04
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 22:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?