3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bengü'nün zor anları!

Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Zonguldak'ta konser veren ünlü şarkıcı Bengü, konser bitiminde hayranlarının saldırısına uğradı. Dekolte elbise giyen Bengü'yü özel güvenlik görevlileri kalabalıktan zor kurtardı.

10. Zonguldak Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında TIR parkı alanında konser veren ünlü şarkıcı Bengü, konser alanını dolduran binlerce hayranını coşturdu. 2 saate yakın sahnede kalan Bengü, 10 gün sonra bir sürprizi olduğunu belirterek, yeni bir albüm çıkaracağını söyledi. Bengü, Türk Milli Takımı'nın yarı finale kalmasını da kutlayarak, Onuncu Yıl Marşı'nı dile getirdi. Ünlü şarkıcı, Çarşamba günü Almanya ile oynanacak maçı da millilerin alın teriyle kazanacağını ifade etti.

Konser bitiminde zor anlar yaşayan Bengü, dekolte elbise ile çıktığı sahneden inerken, kalabalık arasında kaldı. Kendisine dokunmaya çalışan hayranları nedeniyle zor durumda kalan Bengü, özel güvenlik görevlileri tarafından, olası bir taciz olayına karşı etrafı sarırlaak konser alanından ayrıldı.

Kalabalık arasından kurtarılan ünlü şarkıcı, hızla konser alanının arkasında bulunan gümrük binasına götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 15:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
karaelmaslı IP: 78.175.239.xxx Tarih : 23.06.2008 00:08:06

öncelikle bengü'ye sonsuz tşkler sunarım zonguldak'a gelip bizleri çoştutdugu ıcın ama daha dıkkatlı gıyınırseler bişi olmaz tüm bayan sanatcılar için bu sözüm hade tüm zonguldaklılara selamlar olsun.