6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Bezmen'den Posbıyık'a teşekkür

NERMİN BEZMEN'DEN POSBIYIK'A TEŞEKKÜR

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2-3-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen 17. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerine katılan ünlü yazar Nermin Bezmen, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür mektubu gönderdi.

Ünlü yazar Nermin Bezmen, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a gönderdiği teşekkür mektubunda festival sürecinde gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşükkür etti. Ünlü Yazar Bezmen, gönderdiği teşekkür mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Sevgi, Barış, Dostluk kavramlarını kucaklayan festivalinizin on yedinci sene etkinliklerine beni ve kitaplarımı, güzel ilçenizdeki güzel okurlarımla buluşturan davetinize bir yazar olarak yapabileceğim en iyi şeyle 'yazarak' cevap vermek istedim. Bu kısa da olsa son derece keyifli zaman diliminin organize edilmesinde, büyük bir özveriyle, hatırımı kırmadan programı bana göre ayarlama çabasını gösteren başta sevgili Selda Sayan olmak üzere, beni kapımdan alıp tekrar kapıma bırakan, tüm ekibinize ve imza mekanıma teşriflerinizden dolayı size ve sevgili eşinize sonsuz teşekkürler. Daracık bir zaman dilimi olmasına rağmen, Karadeniz Ereğli'nizin ve vatandaşlarının sıcaklığı benim için 3 Temmuz'u unutulmaz imza günlerimden biri olarak zihnime nakşetti. En yakın zamanda, daha uzun bir zaman sürecini değerlendirmek, bölgenizin bir yazar olarak tadına varmak. Belki de meraklıları ile 'yaratıcı yazarlık' konusunda bir seminerde buluşmak dileğiyle, şahsınız da eşinize ve tüm çalışkan, misafirperver, aydınlık yüzlü ve düşünceli ekibinize en iyi dileklerimi gönderirim."

NERMİN BEZMEN'DEN POSBIYIK'A TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 12:29:05
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 16:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?