3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bıçaklı süngülü kavga: 1 ölü

Zonguldak'ta kömürcüler ve oto yıkama yağlamacılar birbirine girdi.

Tarafların birbirlerine bıçak ve süngülerle saldırdığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.


Gece saat 01.00 sıralarında Zonguldak'ın Gelik beldesi, belde meydanında kömür işi ile uğraşan ve oto yıkama yağlama sahibi iki aile bıçak ve süngülerle birbirlerine girdi. Eskiye dayalı husumet nedeniyle çıktığı bildirilen kavgada, bıçak darbeleriyle yaralanan S.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya karışan 6 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden S.K., otopsisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kavgada yaralanan 6 kişi, Zonguldak'taki çeşitli hastaneye kaldırıldı.


Hastanelerde ayaktan tedavi edilen ve hafif şekilde yaralanan 6 kişi daha sonra gözaltına alındı. Biri kadın 6 zanlının sorgusu başladı. Kavgada hayatının kaybeden S.K.'nın yakınları, hastaneye akın etti.
Polis olayla ilgili inceleme sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 09:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL YAPINCAK IP: 77.8.120.xxx Tarih : 11.08.2009 17:54:10

nekadar cahil bir millet olduk insanlar birbirleriyle konusarak meselelerini halletmeyi unuttular artik kimin kime gücü yeterse kimkimi yakalayip döverse kim kime pusu kurup yakalarsa evet böyle bir durumdan sonra sonuc bir ölü simdi bu kavgayi edenler mutlularmi onlara sormak gerekli bu ölen insan nicin öldü bir hic uruna öldü bunlar büyükler bir araya gelip aralarindaki meseleyi konusarak halletmeyi acaba denedilermiki bence yapmamislardir önceden büyükler ara yapardi simdi ise büyükler arayi kiskirtmaya basliyolar simdi öldüren aileden tek kisiye deyilde tümüne birden 20 sene veyahut 30 sene verseler insanlara ibret olmazi icin iyi olmazmi  yazik ölene yazik giden gitti  gerizi bos