3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bir haftadır haber yok

Zonguldak'ta bir hafta önce kayıplara karışan lise öğrencisi Onur Akyüz'ün ailesi, oğullarından gelecek haberi bekliyor.

Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Onur Akyüz, geçen pazar okuduğu dershanenin sınavı olduğunu söyleyerek evden ayrıldı. Evine dönmeyen Onur Akyüz'ün cep telefonu akşam saatlerinde arkadaşı tarafından evine getirilirken, kendisinden bir daha hiçbir haber alınamadı. Şarjının bittiğini söyleyerek arkadaşından telefonunu ailesine teslim etmesini isteyen Onur Akyüz'ün, cep telefonunda yapılan incelemede ise daha önce ailesi tarafından görülen bazı fotoğraflar ve telefon kayıtlarının silindiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Onur Akyüz'ün kullandığı 2 adet MSN'de bulunan profil fotoğrafları ve arkadaş isimlerinin de birçoğunun silindiğini tespit etti. Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli 47 yaşındaki Fehmi Akyüz, devletten yardım isteyerek oğlunun bir an önce bulunmasını istedi.

ARKADAŞINA KAÇTIĞI İDDİASI

Oğlunun okuduğu okulun çevresinde okuyan öğrencilere oğlunun fotoğrafını göstererek tanıyıp, tanımadıklarını sorduğunu söyleyen Akyüz, bir öğrenciden oğlu ile ilgili bir ipucu aldığını söyledi. Baba Fehmi Akyüz, "Okulun civarında gezen 2 öğrenci gördüm. Elimde oğlumun fotoğrafını gösterdim, tanıdıklarını söylediler. Oğlum Onur'un internette uzaktan bir arkadaşı ile görüştüğünü söylediler. Hemen polisi aradım. Bana internet kayıtlarını incelemek için savcılığa müracaat ettiklerini söylediler" diye konuştu.

Oğluna hiçbir şekilde kızgın olmadığını söyleyen baba ve anne, oğullarının yatağına serdiği fotoğraflarıyla avunuyor. Sırra kadem basan Onur'un yolunu gözlediklerini söyleyen baba Fehmi Akyüz ise oğluna, "Oğlum gel. Ne istersen sana alacağım. Sana kızgın değilim. Sen gittin gideli sabahlara kadar uyumuyoruz. Ne olur dön gel" diye seslendi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 12:57:03
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 16:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?