3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bir kadın dramı daha

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yeni doğan bebeğini nevresime ve battaniyeye sarıp boğarak öldüren anne, daha sonra cesedi çuvala koyup çöpe attı.


Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde çöp toplayan bir vatandaş tarafından battaniyeye sarılı yeni doğmuş kız bebeği cesedi bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma, bebeğin çöplüğün yer aldığı Türkali'ye 10 kilometre uzaklıktaki Filyos'ta yaşayan S.A. tarafından çöpe atıldığı belirlendi. Soruşturma sonrasında suçunu itiraf eden S.A. (24), gözyaşları içinde utandığından bebeğini öldürdüğünü söyledi. S.A.'nın kız kardeşi M.B. de, anneye çocuğun doğumunda ve çöpe atmasında yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.


S.A.'nın bir yıldır eşiyle ayrı yaşadığı ve boşanma davasının devam ettiği öğrenildi. S.A.'nın ifadesinde, "Tanımadığım birisi beni arabasına aldı ve tecavüz etti. Çocuk ondan olabilir. Babası kim bilmiyorum. Çok utandığım için bebeği öldürdüm. Bebek dünyaya geldikten sonra bir süre sevdik. Daha sonra da önce nevresime, sonra battaniyeye sarıp çuvala koyarak geceleyin sokaktaki çöp konteynırına attık" dediği öğrenildi.


Anne S.A.'nın Çaycuma'da pavyonlarda çalıştığı, bir yıldır ayrı yaşadığı ve mahkemelik olduğu kocasından 2 çocuğu daha olduğu öğrenildi.


İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen anne S.A. ve kız kardeşi M.B., çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 12:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kezban bora IP: 78.175.238.xxx Tarih : 6.05.2008 23:32:10

ne kadar gaddar bir anne insan kendi çocuğuna nasıl kıyar o anne olamaz 2 çocuğum daha vardı diyo çok merak ediyorum onlara nasıl davranıyo böyle insanların TÜRK VATANDAŞLIĞINDA YERİ YOKTUR!!!!!! ben de bir anneyim çocuklarımın eline diken batsa bnm canım yanıyo