3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bir okula daha 'Beyaz Bayrak'

ÇATAK İLKÖĞRETİM’E BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ

Alaplı İlçesinde Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okullardaki okul sağlığının iyileştirilmesini teşvik etmek amacıyla yapılacak denetimler sonucunda Çatak Köyü İlköğretim Okulu Beyaz bayrak ödülü aldı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okullardaki okul sağlığının iyileştirilmesini teşvik etmek amacıyla yapılacak denetimler sonucunda Çatak Köyü İlköğretim Okulu Beyaz bayrak ödülü aldı.

Alaplı Çatak İlköğretim Okulu, öğrenci sağlığını koruma uygulama yöntemleri sonucu Sağlık Bakanlığının bu yöndeki teşvik projesi olan “Beyaz Bayrak” ile ödüllendirildi. Çatak İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı İsmail Türkoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Beyaz Bayrak projesinin Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak olarak yürüttükleri Öğrenci Sağlığına Yönelik Temiz ve Sağlıklı Okul” projesi olduğunu belirterek ”Okulumuz idaresi, öğretmenleri, öğrenci ve velilerin ortaklaşa yıllar boyu sürdürdüğümüz, okulumuz öğrencilerinin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri gayretlerimize ulaştığımız bu ödül ile tescillendi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 19:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?