3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Böyle hırsızlık görülmedi

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde akıl almaz bir hırsızlık olayı meydana geldi.

Çevresinde lağım akan bir binaya giren kimliği belirsiz kişiler, yerden 9 metre yükseklikteki duvarı kırarak içeride bulunan bakkaldan 5 bin TL'lik sigara çaldı.
Kilimli beldesinde, Yüksel Gök'e ait bir dükkan inanılmaz bir şekilde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayında, çevresinde kirli sular akan binaya giren kimliği belirsiz kişiler, 9 metre yükseklikteki dükkanın tuğla duvarını kırıp içeriden 5 bin TL civarında sigara çaldı. Soygun, bakkalı şaşırttı. İş yerinin nasıl soyulduğunu halen anlayamadığını ifade eden bakkal Yüksel Gök, "Sabahleyin kepengi açıp içeri girdiğimde duvarın bir insan girecekkadar yıkılmış olduğunu gördüm. Sigara standımda bulunan sigaraların olmadığını fark ettim. Soyulduğumu anlayınca polise bildirdim. Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra gittiler. Tahmini olarak 5 bin TL'lik sigaram alındı" dedi.


Olaydan sonra borç bularak yeniden sigara aldığını belirten Gök, şöyle konuştu: "Ama duvarın kırıldığı yer ile zemin arasında 9 metre var. Nasıl yaptılar anlayamadım. Şaşırdım kaldım. Tuğlayı kırdıkları gibi tuğlanın arkasında demir parmaklık vardı onu da kaldırmış atmışlar. Merdiven yaslayıp öyle girdi tahmin ediyoruz ama 9 metrelik merdiven bulması da mümkün gözükmüyor. Herhangi bir merdiven ya da merdiven yaslandığına dair bir iz de yok."
Polis, ilginç hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?