6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Bu da ucuzluk izdihamı

ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI

Zonguldak'ta 'Kapatıyoruz' isimli mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Mallar 3'te 1 fiyattan satılırken bazı vatandaşlar fiyatları 'pahalı' olarak nitelendirdi.

Zonguldak'ta 'Kapatıyoruz' adlı mağazanın açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mobilya, elektronik eşya ve tekstil ürünlerinin satışa sunulduğu mağazayı bir saat içinde 4 bine yakın vatandaş ziyaret etti.

Bazı vatandaşlar ürünlere sadece bakmakla yetinirken bazı vatandaşlar da fiyatları pahalı buldu. Özellikle sehpalara ilgi gösteren vatandaşlar, "Hiç memnun değilim. Hep kandırmaca. Kağıtlarda yazılanlarla etiket fiyatları uyuşmuyor. Kandırdılar bizi. Bu fiyatlara başka mağazalarda da var. Ucuz diye sele kapıldık" diye konuştu.

Fiyatların normal olduğunu söyleyen Şerafettin Kaya ise "Bu kadar ucuz olmasına rağmen fiyatlar normal" dedi. Mağazaya fazla ilgi olması sebebiyle güvenlik görevlileri zaman zaman durumu kontrol altına almakta zorluk çektiler. Mağaza sahibi Ramazan Toprak, kaliteli malları ucuz fiyata sattıklarını söyledi. Vatandaşların fiyatların pahalı olduğu iddiasına yanıt veren Toprak, "Hepten bedava satacak halimiz yok" diye konuştu. Ramazan Toprak, şöyle dedi: "Dünyada yaşanan ekonomik krizden dolayı elimizde olan

ürünleri 3'te 1 fiyatına satıyoruz. Ürünleri halkın beğenisine sunduk. Ürünlerin hepsi markalıdır. Krizi lehimize çevirmek için belki zarar ediyoruz ama nakde dönmeye çalışıyoruz. Bu şekilde diğer şirketlerimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bugün içeriyi 4 bine yakın vatandaş ziyaret etti. Açılış yapılalı bir saat oldu, ürünlerin 3'te 1'i satıldı. Mağaza bin 500 metrekarelik alanda bulunuyor. Zaman zaman güvenlik görevlileri zorlanıyor. Vatandaşları 150'şerlik gruplar halinde alıyoruz. İnsanların cebindeki

paraya göre pahalı. Biz kaliteyi ucuza satıyoruz. Bedava satıyoruz demedik. Merdiven altı ürünlerle karıştırılmasın. Mağazamız 10 gün boyunca Zonguldak'ta açık olacak. Daha sonra başka illere gideceğiz."

Bazı vatandaşlar ise satın aldıkları ürünlerin defolu olması sebebiyle mağazaya geri dönerek eşyalarını değiştirtiler.

ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
ZONGULDAK'TA MAĞAZA İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 13:54:02
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 22:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?