3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bu yıl suya zam yok

Zonguldak'ın Ereğli ilçe Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını Murat Sesli başkanlığında yaptı. Komisyon seçimlerinin yapıldığı toplantıda 2008, altın yıl olarak ilan edildi.

Belediye Meclisinin ilk toplantısında açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Murat Sesli, 2008 yılını altın yıl ilan ettiklerini belirterek, "İlk müjdemizi veriyorum. Bu yıl suya zam yok" dedi. Ereğli'nin büyümesi konusunda en büyük engelin Gülüç Beldesi olduğunu belirten Sesli, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör için, "Gülüç Mahallesi Muhtarı" dedi. AK Partili üyelerin itirazı üzerine, "Pardon dilim sürçtü" açıklamasını yaptı.

Belediye Başkanı Sesli, konuşmasında Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'e yönelik iddialarını sürdürken, "2009 yılında Gülüç'ü almamız halinde beldenin her tarafını asfaltlayıp, çocuk parkları yapacağız. Aydın Güngör büyük Gülüç projesinden söz ediyor ama kanalizasyonunun bile denize akıyor, terfi istasyonunu bile çalıştıramıyor" dedi.
Başkan Sesli'nin konuşmasının ardından Encümen ve ihtisas komisyonları seçimleri yapıldı. Yapılan oylama sonucu Encümen üyeliklerine bağımsız üye Akın Katı ile AK Parti'li Avni Kocaman seçildi.

Denetim komisyonu üyeliğine; Turgut tanyıldız, Mustafa keleş, Gürsoy Arslangörür, Kemal Özer ve Adem Çakır, Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine Arslan Keleş, Ramazan Toprak, Halil Güneri, Gürsoy Arslangörür ve Kemal Aşkın, İmar Komisyonu Üyeliğine Süreyya Keskin, İsmail Işıkçelik, Süleyman Yağmuroğlu, Halil Bozkuş ve Yusuf Kalay, Hukuk İşleri Komisyonu üyeliklerine ise Turgut Tanyıldız, Mustafa Çeken, Akın Katı, Mehmet Keleş ve Pınar Karagöz seçildiler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 17:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?