3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Buruk sevinç

Türkiye'ye gelin gelen İngiliz Samantha Thirwell ve eşi Erhan Kaşıkçıoğlu, Chelsea-Fenerbahçe arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı sonrasında buruk sevinç yaşadı. Chealsea'nin tur atlamasına sevinen çift, Fenerbahçe'nin elenmesine üzüldü. 

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde İngiliz Samantha Thirwell ve Erhan Kaşıkçıoğlu, Çekoder Müzikhane'de gerçekleştirilen muhteşem düğünle dünya evine girdi. Çiftin nikahını kıyan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İngiliz geline sürpriz yapmak amacıyla 2 dakikada İngilizce öğrendi. Öğrendiği İngilizce cümlelerle geline evlenmeyi kabul edip etmediğini soran Başkan Gülşen'e, İngiliz gelin Samantha ise Türkçe cevap verdi. Nikahta Thirwell, imzayı atmasının ardından Türk bayrağı açarak davetlilere sürpriz yaptı. Türk usulü ve geleneklerine göre evlenen çift, misket ve köçek havalarında oyunlar oynayarak dans etti. Chealse-Fenerbahçe maçının başlaması ile düğün salonunu terk eden çift ve bazı davetliler, yan odada maçı izledi.
İngiltere'de Hemşirelik Yüksekokulu'ndan mezun olduğunu söyleyen Thirwell, garsonluk yapan Kaşıkçıoğlu ile tatil için geldiği Marmaris'te tanıştığını söyledi. 
Thirwell, Kaşıkçıoğlu'nu ilk gördüğünde çok beğendiğini ve kendisiyle konuştuğunu söyledi. Kaşıkçıoğlu ise konuşmanın ardından birlikte yediği yemekte Thirwell'in ilgisinden etkilenerek kendisine aşık olduğunu kaydetti. Durumu ailelerine açmalarının ardından düğün kararı aldıklarını ifade eden çift, "İlk karşılaştığımızda evleneceğimizi hayal bile edemiyorduk.
 
Birbirimizden çekinip konuşmak istediğimizi bile söylemedik. Sonra ise birbirimizi çok sevdiğimizi anlayıp, aşkımızı mutlu sonla bitirdik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 09:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?