3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bütün herşey evladı için

Zonguldak'ta Fatma Güneş (51) adlı anne, 32 yıldır sabır ve şefkatle engelli oğluna bakıyor.3 çocuk annesi Güneş, "32 yıl boyunca hiç sosyal hayatım olmadı ama yine de oğluma bakmanın huzurunu yaşıyorum." diyor.

Fatma Güneş ve SGK emeklisi eşi merhum Cafer Güneş'in ilk çocukları olan Armağan (32), doğumdan sonra sürekli ağlamış. Doğumun 19'uncu gününde götürüldüğü hastanede bir damla ilaç verilerek geri gönderilmiş. Armağan'ın durumu, her geçen gün kötüye gitmiş.

Engelli oğlu Armağan'ın başından bugüne kadar hiç ayrılmayan anne, 6 ay önce eşinin vefat etmesi üzerine kolunun kanadının kırıldığını söylüyor. Fatma Güneş, oğlunun rahatsızlığı hakkında şu bilgileri verdi:

"Beyninden rahatsızlığı var. 4-5 kez havale geçirdi. Doğumdan sonra hastalığını uzun süre anlayamadılar. Sürekli ağlıyordu, ölü gibi duruyordu, sürekli hastaneye götürüyorduk. Sonunda Hacettepe'ye gittik, orada beyninin küçük olduğunu öğrendik, sürekli havale geçiriyordu. Bir ilaç verdiler, onu vermezsem devamlı havale geçiriyordu. Bu ilaç da gözlerinde yara yaptı." Armağan'da son dönemde sürekli kasılmalar yaşadıklarını anlatan Güneş, "Havale, yerini kasılmalara bıraktı. Çaresini bulamadım. Bize yol gösteren de olmadı." şeklinde konuşuyor.

Zaman
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2011 Pazartesi 16:39:36
Güncelleme :12 Ekim 2011 Çarşamba 16:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?