6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Büyük aşkta mutlu son

Zonguldak’ta görücü usulüyle birbirleriyle tanışan işitme engelli çift düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Zonguldak’ta Ocak ayında gittikleri bir ziyarette görücü usulü birbirleriyle tanışan işitme engelli 33 yaşındaki Tolga Demir ile 32 yaşındaki Yeliz Kurubaş, kısa sürede birbirlerine aşık oldu. Özel bir maden ocağında asgari ücretle çalışan Tolga Demir, Devrek ilçesinde yaşayan İstanbul Teknik Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Cam Seramik Bölümü mezunu Yeliz Kurubaş ile bir yakını aracılığıyla tanıştı.

Kısa sürede birbirlerine aşık olan Tolga Demir ve Yeliz Kurubaş, ailelerinin de onayı ile evlenmeye karar verdi. Aileler arasında çıkan bazı anlaşmazlıklara rağmen çift, evlenme kararı aldı. 10 ay içerisinde nikah masasına oturan çift, Zonguldak Memurlar Lokali’nde yapılan düğün ile dünya evine girdi.

Aileler arasında yaşanan problemlere rağmen hiç iletişim sorunu yaşamayan çiftin düğününe çiftin yakınlarının yanı sıra Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç da katıldı.

Düğünde müzik eşliğinde önce dans eden çift, müziğin sesini duymasalar da diğer davetliler gibi çifte telli oynadı. İşitme engelli arkadaşları da çifti yalnız bırakmadı. Tebrikleri de kabul eden çifte Vali Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız, altın hediye ederek, mutluluk diledi.

Tören kesilen pasta ve tebriklerin ardından sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2012 Pazar 16:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?