3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çaldıkları malı sahibine sattılar

Zonguldak'ta, polisin hırsızlık suçundan yakaladığı 2 kişinin, Tekel ürünlerini çaldıkları büfelerden birinin sahibine yarı fiyatına sattığı ortaya çıktı.


Zonguldak'ın Gelik beldesinde ve merkeze bağlı Site- Bahçelievler Mahallesi'nde 5 hırsızlık olayı meydana geldi. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, aynı bölgede yeni bir hırsızlık olabileceği ihtimali üzerine Site-Bahçelievler Mahallesi'nde 15 gün süren bir çalışma yürüttü. Buradaki çalışmalarda girilen iş yerlerinin cadde üzerinde olduğu ve girişi gözükmediğini tespit eden ekipler, diğer büfe önlerinde gerekli tedbirleri aldı. Çevrede gözüken şüpheli şahısların peşine takılan ekipler A.Y. ve M.D. isimli şahısları yakaladı. Yapılan sorgularında şahısların suçunu itiraf ettiği öğrenildi.


Ürünlerin satıldığı kişiler üzerinde yapılan çalışmada, A.Y. ve M.D.'nin büfesi soyulan E.Y. ile irtibat kurarak çalınan malları yarı fiyatına bu büfe sahibine sattığı anlaşıldı. Polis, A.Y., M.D. ve büfe sahibi E.Y.'nin yanı sıra hırsızlık malları satın aldığı gerekçesiyle 2 kişiyi daha gözaltına aldı. E.Y.'nin hırsızlık zanlısı şahıslarla irtibata geçmesine rağmen polise bir bilgi vermediği öğrenildi. Çalınan malın toplam değerinin 15 bin YTL değerinde olduğu, Tekel malzemelerine el konularak iş yeri
sahiplerine teslim edildiği ifade edildi.


Zanlılar, alınan geniş güvenlik tedbirleri arasında adli makamlara sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?