2
Mayıs
2024
Perşembe
ZONGULDAK

Çalınan altınları dalgıçlar aradı

Zonguldak’ta 2 hırsız, bir evden çaldıkları altınları dereye attıklarını söyleyince, dalgıçlar tarafından derede altın arandı. Dalgıçlar, herhangi bir şey bulamazken, sağanak yağmur nedeniyle çalışmaya ara verildi.

Zonguldak’ın Bahçelievler Mahallesi Işık Yönder Caddesi’ndeki Birlik Apartmanı’nda oturan Gülbahar Arslan’a ait eve giren A.Ö.(17) ile S.A.(18) isimli iki hırsız, evden 10 bin dolar bin 500 euro ile 75 adet altın bilezik, altın zincir ve 700 milyon lira parayı çaldıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılardan S.A, evden çaldığı 4 bin 500 dolar ile kız arkadaşının kredi borcunu ödediğini söylerken, yakalanacaklarını anlayınca da 75 adet bileziği, Acılık Deresi’ne attıklarını belirtti. Bunun üzerine Acılık Deresi’nde S.A ile A.Ö’nün gösterdiği bölge, iki dalgıç tarafından saatlerce arandı. Derede geniş bir alanda altın arayan dalgıçlar herhangi bir şey bulamazken, sağanak yağmur nedeniyle çalışmaya ara verildi. Yetkililer, yağmur durmasının ardından arama çalışmalarına devam edileceğini söylediler. Bu arada, iki zanlının sorgusu ise sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 15:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?