3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çanakkale Müzesi'ne ziyaret

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Çoşkun, fakültenin akademik ve idari personeli ile birlikte Ereğli belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi sergi salonunda açılan Seddülbahir özel müzesini ziyaret etti.


Bir süre önce Ereğli belediyesinin katkıları ile açılan 1915 Seddülbahir Çanakkale Müzesine Eğitim Fakültesi akademik ve idari personeli ziyaret etti. Ziyaret sırasında Müze anı defterini imzalayan Dekan Prof. Dr. Erdal Çoşkun, deftere şunları yazdı:


"Şanlı tarihimizin en büyük zaferlerinden birini, yaklaşık bir asır sonrasında, içindeymişçesine, bizlere yaşatan bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyorum. Ereğli Eğitim Fakültesinin akademik ve idari personeli ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, Çanakkale Savaşının Türk Milleti için gerçek bir destan olduğuna bir kez daha tanıklık etme fırsatı bulduk. Hüzün ve gururu bir arada yaşadık. Çanakkale Savaşında, bizler için canını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi minnetle anıyorum."


Ardından fakülte akademik ve idari personeli anı olarak toplu fotoğraf çektirdi

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 12:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?