3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Candan’a candan karşılama

CANDAN’A CANDAN KARŞILAMA

AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, ZKÜ Rektörlüğü ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlar, Candan’a ziyaretlerinde yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte ZKÜ Rektörlüğü’nü ziyaret etti.

ZKÜ Rektörlüğü’ndeki birimleri ziyaret eden Candan, 12 Haziran 2011 genel seçimi için destek istedi. Ardından DSİ’yi ziyaret eden Candan, DSİ’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. DSİ ziyareti ardından Kozlu Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Candan, sanayi sitesi esnafı ile sohbet etti. Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Candan, “ZKÜ benim ilk akademisyenlik hayatıma başladığım kurumdur. Biz daha Hacettepe Üniversitesi iken o kurumun elemanıydık. ZKÜ’nün kurulma aşamasını gördük. O kurumun belli başlı aşamasındaki insanlar bizim arkadaşlarımızdır. Sağ olsunlar bizleri ilgi ile karşıladılar. DSİ Müdürümüz Zonguldak civarındaki yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Kozlu Sanayi Sitesi’ndeyiz. Sanayi benim hiç yabancısı olmadığım bir kurum. Buralarda gezmekten makineler üzerinde sohbet etmekten zevk alıyorum. Sanayicilerimizin bize gösterdiği ilgi de beni memnun ediyor. İnşallah arkadaşlarım bu işin sonunda bir teveccüh göstereceklerdir ben kararlarına saygı duyuyorum” diye konuştu.

CANDAN’A CANDAN KARŞILAMA
CANDAN’A CANDAN KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 17:38:00
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 17:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?