3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çaturoğlu AKP ilçe başkanlığına aday

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, eski belediye başkanı Faruk Çaturoğlu, partilerinin ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.


22 Temmuz 2007 genel seçimlerde partisinden milletvekili aday adayı olmak için Alaplı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Çaturoğlu, 5 Ekim 2008'de yapılacak AK Parti İlçe Kongresi'nde, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


Mevcut ilçe başkanı Kemal Ersöz'den sonra adaylığını açıklayan Çaturoğlu, kongreye tek liste ile gitmek için çaba sarfettiğini ancak bunda başarılı olunmadığını belirterek, "Asla kaybedeni olmayan, sonucu her ne olursa olsun partimizin ve ilçemizin kazançlı çıkacağı bir kongre geçirmek arzumuz her şeyin üzerindedir.

Geçen 10 yılda ve özellikle AK Parti'nin iktidar olduğu 6 yıllık dönem içerisinde Alaplımıza, Cumhuriyet tarihinde yapılanların hepsinden daha fazla yatırım yapıldığı aşikardır. Bugüne kadar siyasetçi, bürokrat, esnaf, işçi, memur ve vatandaşlardan ilçemiz için maddi manevi, en ufak bir katkıda dahi bulunduysa, kim Alaplı için bir çivi dahi çaktıysa Allah onlardan razı olsun. Biz, yol arkadaşlarımızla eksikleri tamamlamak, yarım kalanları bitirmek ve bugüne kadar ihtiyaç olduğu halde yapılamayanların yapılmasını sağlamak amacı ile bu ateşten gömleğe talip olduk" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 18:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?