6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Çaycuma Belediye Meclisi toplandı

ÇAYCUMA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Zonguldak’ın Çaycuma ilçe Belediyesi 2010 Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in Ankara’da bulunması nedeniyle Meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Mustafa Muslu Başkanlığında yapıldı. Toplantıya tüm Meclis üyeleri, Daire Müdürleri ve Amirler ve basın mensupları katıldı. Saygı duruşunun ardından gündemdeki maddeler sırayla görüşüldü. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20 maddesine istinaden Belediye Meclisinde tatil olacağı ay, Ağustos Ayı olarak belirlendi.

Belediye Zabıta Komiserliği ve İtfaiye Amirliği bünyesinde çalışan personelin 2010 yılı Aylık Maktu çalışma ücretleri görüşüldü. Tüketici Hakem Heyetine Belediye Meclis Üyesi Elif Okur Asil üye, Onur Yiğit ise yedek üye olarak seçildi. Belediye Sosyal Tesisler Bünyesindeki Sosyal Binanın yap işlet modeli ile kiralanması işi, Türlü İşler Komisyonuna havale edildi.

Çaycuma Velioğlu Mahallesi’nde afet evleri mevkiinde yeni açılan sokak ve caddelere, Türlü İşler Komisyonu tarafından tespit edilen isimler verildi. Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılan değişiklik hakkında Meclis üyelerine bilgi verildi.

İlçenin Çay Mahallesi Topbaşı Mevkiinde Kain, Tapu Kadastroda Pafta: 8/10, Ada: 142, Parsel: 3 noda Belediye adına kayıtlı ve uygulama İmar Planı’nda Sağlık Tesis Alanı olarak yer alan taşınmazın Devlet Hastanesi Ek Bina İnşaatı yapılabilmesi için 2 yıl temel atma, 5 yıl içinde bitirilmesi kaydı-şartı ile 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18.maddesinin (e) fıkrasına istinaden 25 yıllığına bedelsiz olarak Çaycuma Devlet Hastanesine tahsisi görüşüldü.

Mart ayı toplantısının 3 Mart 2010 tarihinde yapılması tespit edildikten sonra, söz alan Belediye Başkan Vekili Mustafa Muslu, toplantıya katılanlara teşekkür etti ve alınan karaların hayırlı olması dileğini iletti.

ÇAYCUMA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:06:03
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 12:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?