5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

Çaycuma Derneği Zonguldaklıları biraraya getirdi

Çaycuma Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, düzenledikleri bir yemekte biraraya geldi. Kent dışında bulunan ve çeşitli mesleklerde başarılı olan Zonguldaklıların da katıldığı yemek, oldukça renkli geçti.

Kilise Restorantta düzenlenen yemeğe AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca, TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, Çaycuma Kaymakamı Musa Işın, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, Zonguldakspor Kulüp Başkanı İsmail Recai Şanlı, Genel Maden İşçileri Genel Başkanı Çetin Altun ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, programda yalnızca Çaycumalıların değil tüm Zonguldaklıları bir araya getirmek istediklerini belirtirken, Zonguldak’ta TTK’nın yan sanayi ve çeşitli sektörlerin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. Ardından Konuşan Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Çaycuma’nın bölge için önemine değinirken Çaycuma Havaalanı'na başvurular olması halinde uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.

İsmet Yalılı
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 22:15:53
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 14:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?