3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çaycuma'da şölen hazırlıkları

Çaycuma Belediyesi 5. Sünnet, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Şöleni düzenleyecek.

Çaycuma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 5. Sünnet, Sosyal ve Kültürel Etkinler Şölenİ ile ilgili olarak Belediye Başkanı Mithat Gülşen başkanlığında yapılan toplantıda festival komitesi oluşturuldu. Komitede, Mithat Gülşen’in eşi Gönül Gülşen, Belediye Zabıta Komiseri Halit Mısırlı, Kültür Müdürü Veysel Özkan, Mali Hizmetler Müdürü Körpüş Mısırlı, belediye personelleri ve ilçe öğretmenlerinden Nilgün Çelik ve İsmail Gökçe yer aldı.

Komite çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Gülşen, şölen ile ilgili olarak çeşitli sanatçılar ile görüşmeler yapıldığın kaydetti. Çeşitli ürünlerin sergileneceği şölende çeşitli yarışmaların yapılacağını belirten Gülşen, ”Oluşturduğumuz komite çalışmalara başladı. Şölen için, Nez, Davut Güloğlu ve İsmail YK ile görüşmeler sürüyor. Festival etkinlikleri içinde resim, fotoğraf, karikatür, el sanatları, tarım ve sanayi ürünleri sergileri açılacak. Bisiklet, en güzel yoğurt ve çeşitli yarışmalar, halk oyunları gösterileri, yerel sanatçılar ve genç grupların katılacağı konser ile popüler müzik sanatçılarının katılacağı halk konseri düzenlenecek” diye konuştu.

Festival komitesinin 2. toplantısını Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in katılımı ile 17 Temmuz 2008 tarihinde yapılacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 15:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?