4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Çaycuma'da sünnet şöleni

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, belediye ve kaymakamlık işbirliği ile düzenlenen sünnet şöleninde 88 çocuk sünnet ettirildi. 

Çaycuma İlçesi'nde düzenlenen ve Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapılan şölene; Çaycuma Kaymakamı Musa Işın, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zonguldak Sanayi ve Ticaret Müdürü Hayriye Göktaş, Gençlik Spor İl Müdürü Halil Çalıkoğlu ile vatandaşlar katıldı. 

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, şölende yaptığı konuşmada, vatandaşların da desteğiyle ilçedeki çalışmaların devam edeceğini belirtti. Gülşen, "Kaymakamlık ile beraber düzenlediğimiz şölende, iş adamlarımız da bizlere destek verdi. Buradan söz veriyorum. 2 yıl yapıldıktan sonra ara verilen Yoğurt Festivali'ni, gelecek yıl yeniden düzenlemeye başlayacağız" dedi.
Çaycuma Kaymakamı Musa Işın da, "Gelecek sene sünnet şöleni olmayacak, yoğurt festivali olacak. Ama benim arzum, bu tür sosyal hizmetlerin devam etmesidir" diye konuştu. 

Çocukların sünnet ettirilmesinin ardından şölen, yerel sanatçıların verdiği konser ile sona erdi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2006 Pazar 14:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?