3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çaycumaspor'dan sezon açılışı

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Çaycumaspor 2008-2009 futbol sezonunun açılışını yaptı.

Çaycumaspor 2008-2009 futbol sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Çaycuma Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çaycumaspor Başkanı Mithat Gülşen, As Başkan Hüsnü Sami Alpan, Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özdemir, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycumaspor Yönetim Kurulu, 1940 ve 1960’lı yıllarda Çaycumaspor’da forma giyen eski futbolcularla sporsever vatandaşlar katıldı.

Çaycumaspor kadrosuna dahil olan askerden gelen futbolcularla yeni transfer futbolcular basına ve taraftara tanıtıldı. Sezon açılışı töreninde konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Çaycumaspor olarak gelebileceğimiz noktalara gelmek için gayret göstereceğiz. Alt yapı ve üst yapı olarak her zaman Çaycumaspor’un yanındayız. Tüm futbolcularımıza başarılar dileriz” dedi.

As Başkan Hüsnü Sami Alpan da konuşmasında Çaycumaspor’da takım ruhu canlandırmayı hedeflediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Futbolcu ahlaklı ve saygılı olmalıdır. Taşıdığı formanın değerini bilerek sahaya çıkmalı ve en iyi bir şekilde Çaycuma’yı temsil etmelidir. Bizlerin isteği budur. Çaycuma birlik ve beraberliğini sporla gösterecektir. Geçmiş yıllarda yanlışlıklar yaptık. Amatör ruhtan uzaklaştık. Şimdi bu amatör ruhu tekrar canlandıracağız. Çaycumaspor olarak hedefimiz oynanan futbolla kendini göstermesi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmesidir. Takımımız Çaycuma’yı ilde temsil ederken profesyonel liglere de futbolcu gönderebilmesi en büyük arzumuzdur.”

Törende Çaycumaspor’da 1940 ve 1960’lı yıllarda forma giyen eski futbolculara Çaycumaspor Yönetim Kurulu, kendi numaralarının yer aldığı forma ve Çaycumaspor Flaması hediye etti. Eski futbolcular yeni futbolculara nasihatler ederek Çaycumaspor formasının hakkını vermelerini istedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesildi. Tören sonunda Çaycumaspor çift kale maç yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 12:57:17
Güncelleme :6 Eylül 2008 Cumartesi 12:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?