3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çaydeğirmeni'ne cenaze aracı alındı

Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesine Cenaze Aracı alındı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyesine, belediye ve vatandaşların katkılarıyla Cenaze Aracı alındı. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldede cenaze işleri için araç bulunmadığı için vatandaşlarında katkısıyla bu aracı aldıklarını belirtti.

4 tabut soğutmalı olan cenaze aracının iyi bir hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Gebeş, “Bir hayalimiz daha gerçek oldu. Zonguldak'ımızın güzel beldesi olan Çaydeğirmeni'ne Cenaze Aracını getirdik. Aldığımız bu araç beldemizde olan vatandaşlarımıza en iyi bir hizmeti verecektir. Bu tam donanımlı olan aracımız Zonguldak yöresinde eşine az rastlanır konumdadır. Aracın alınmasına öncelikle hemşerilerimiz de katkı sağlamıştır. Katkı veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başta Çaydeğirmenili vatandaşlarımız olmak üzere, cenaze nakil aracının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal DEMİRCİ IP: 78.167.53.xxx Tarih : 15.12.2008 19:19:37

Cenaze aracı için belediye başkanı sayın Satılmiş GEBEŞ'i tebrik ediyorum. İhtiyaç vardır alınmıştır fakat hasta nakil arabası (ambulans) daha elzem ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.