3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Celal Bebek emin ellerde

Zonguldak’ta AK Partili kadınlar Celal Bebeğe sahip çıktı. Gözünün biri görmeyen ve kulakları duymayan Celal Bebek tedavisi için AK Partili kadınların desteğiyle Ankara’ya gönderildi.


Zonguldak’ta 1.5 yaşındaki gözünün biri görmeyen ve kulakları duymayan Celal Bebeğe Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın eşi Sevgi Gonca ve AK Parti Kadın Kolları sahip çıktı.

Gözünün biri görmeyen ve kulakları işitmeyen 1.5 yaşındaki Celal Balta, Ankara’da tedavisinin sürdürülmesi gerekiyordu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Ankara’ya gidemeyen ailenin evine Sevgi Gonca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve AK Parti Kadın Kolları ziyaret etti. Destek sözü veren AK Partili kadınlar, bilet ve yol masraflarını aileye verdi.

Gonca ve Dereli, “İmkanlarımız ölçüsünde insanlarımızın yanında olmaya çalıştık. Yine imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Balta Ailesi de, teşekkür ettiği Gonca ve Dereli’ye dua etti. Gülhanım ve Şeref Balta çifti, çocukları Celal’i de alarak, tedavinin sürdürülmesi ve çocuklarının sağlığına kavuşacağı umuduyla gece yarısı otobüsle Ankara’ya hareket etti.

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:15:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?