3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Cenazeye tutuklu ağabey de katıldı

Zonguldak'ta kacak komur ocagindaki gocukte hayatini kaybeden isci Sinan Ermis, gozyaslari arasinda topraga verildi.

Olen iscinin cezaevindeki agabeyi de, alinan ozel izinle jandarma esliginde cenazeye katildi. Kardesini kaybetmesinin uzuntusunu yasayan agabey, yillar sonra ilk kez disari cikmanin ve yakin akrabalari ile hasret gidermenin mutlugunu yasadi.


Kilimli beldesi Bacaagzi mevkiinde dun aksam saatlerinde meydana gelen gocukten olu olarak cikarilan isci Sinan Ermis icin once evinin onunde bir toren duzenlendi. Ermis'in cenazesi, Catalagzi Ulucamii'de ikindi namazini muteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan gozyaslari arasinda Catalagzi Aile Mezarligi'nda defnedildi.
Sinan Ermis'in cenazesine 5 yildir Beycuma M Tipi Ceza ve Infaz Kurumu'nda tutuklu bulunan agabeyi de katildi. Alinan ozel izinle, genis guvenlik tedbirleri arasinda kardesinin cenazesine katilan S.E., yillar sonra disari cikmanin mutlulugunu buruk yasadi. 1 askere kelepceli olarak taziyeleri kabul eden S.E., cenaze namazi icin safa da jandarmalar esliginde girdi. S.E., yillar sonra ilk kez gordugu yakin akraba ve arkadaslari ile de hasret giderdi.


S.E.; annesi, kiz kardesi ve yegenleri ile gorusmesinin ardindan jandarma aracina binerek, yeniden cezaevine goturuldu.
Hayatini kaybeden isci Sinan Ermis'in 15 yil pazarcilik isi yaptiktan sonra 1 ay once kacak ocaklarda calismaya basladigi, evli ve 5 cocuk babasi oldugu ogrenildi

İha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 19:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yasemin ÇAĞLAYAN IP: 88.252.152.xxx Tarih : 11.10.2008 11:20:01

ben çok üzüldüm tanıdığım dı başınız sağolsun