3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Cesetler zorlukla çıkarıldı

Zonguldak'ta, 130 metreden denize uçan kamyon içerisinde bulunan iki kişinin cesedi kurtarma ekipleri tarafından kayalıkların üzerine çıkarıldı.


Filyos -Türkali köyü Sivrikaya mevkiinde bir kamyon dün gece denize uçtu. Kazada, 35 Z 3386 plakalı kamyonun araç sürücüsü Mutlu Kabuk ve Süleyman Adıyaman hayatını kaybetti. Kazanın ihbarını sabah 09:30 sıralarında alan jandarma ekipleri durumu kurtarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri cesetleri kayalıklara taşıdı. Cesetler, olay yerinin kayalık ve engebeli arazi olması nedeniyle üç saat boyunca karayoluna çıkarılamadı. Sahil güvenlik botuna ait küçük bir bot ve civardan gelen
bir balıkçı kayığı ile cesetler çıkarıldıkları kayalıklardan alınmaya çalışıldı. Bu sırada balıkçı teknesinden sarkıtılan ipe bağlı sedyeler cesetlerin bulunduğu alana getirildi. Sedyelere bağlanan cesetler tekrar balıkçı teknesine çekildi. Sahil güvenlik botuna aktarılan cesetler önce Zonguldak Limanı'na ardından otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna gönderildi.


Şahısların ikisinin de yaşlarının 36 olduğu belirtilirken, kazada ölen Mutlu Kabuk'un Muslu Belediyesi'nde personel şoförü olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz COSKUN IP: 213.189.162.xxx Tarih : 13.02.2009 03:30:44

Gercekten icler acisi bir kaza ve yine iki vatandasimiz hayatini yitirdi.Oncelikle ailelerine sabirlar dilerim.Fakat bu yoldaki kazalarin ne ilki ne de sonu ozellikle Gobu Turkali ve Filyosa kadar denize ucurum sayilabilecek bu yolda gerekli tedbirlerin yillardir alinmadigi bilinmektedir.Ilimizin cok degerli vekilleri burokratlari buralardan hicmi gecmezler.Oncelikli buralara bariyer vs guvenlik onlemleri alinirsa denize daha az arac ucar diye dusunuyorum saygilarimla