6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

Çevre müdürünü kızdırdılar

ÇEVRE MÜDÜRÜNÜ KIZDIRDILAR

Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Zonguldak'a gelen Çevre TIR'ının program saatinde hazır olmaması Çevre Müdürü'nü çileden çıkarttı. Alana gelen Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir de, TIR'ın hazır olmadığını görünce alandan ayrıldı.

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın etkinlikleri kapsamında Çevre TIR'ı Zonguldak'a geldi. Türkiye'yi etkisi alan şiddetli yağmur nedeniyle programın iptal edilmesi düşünüldü. Ancak TIR'ın başka illere de gidecek olması nedeniyle programın yapılması planlandı. 3. Rıhtım Kargo Alanı'nda yapılacak program için alana platform kuruldu. TIR'ın program saatinde hazır olmayışı Çevre Müdürü Nazmiye Uzun'u sinirlendirdi. Alana program saatinde gelen Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, TIR'ın hazır olmadığını gördü.

Protokol platformunun da hazır olmadığını fark eden Özdemir, yağmur altında bir müddet bekledikten sonra alandan ayrıldı. Alana gelen bazı müdürler ise yağmurdan korunmak için alanda bulunan prefabrik evin saçakları altında bekledi. Programa geç gelmesi beklenen öğrencilerin de erken gelmesi üzerine Müdür Nazmiye Uzun, Şube Müdürü Hüdaverdi Şen'e öğrencilerin erken gelmesinin sebebini sordu. Şube Müdürü'ne kol saatini gösteren Uzun, "On buçuktan evvel gelmesinler dedim. Buyurun erken gelmişler" dedi. Şen

de, "Belediyeye dedik, müdürüm. Olmazsa yine ararız" diye karşılık verdi.

Nazmiye Uzun ise programın bir saat geç başlayacağını söyledi. Şube Müdürü Hüdaverdi Şen de müdürü ile girdiği diyalogun ardından TIR'ın hazırlanmasına yardım etti. Belediyenin yeterli otobüsünün bulunmadığı için öğrencilerin geri gönderilemeyeceği belirtilerek, öğrenciler protokol tribününe alındı.

ÇEVRE MÜDÜRÜNÜ KIZDIRDILAR
ÇEVRE MÜDÜRÜNÜ KIZDIRDILAR
ÇEVRE MÜDÜRÜNÜ KIZDIRDILAR
ÇEVRE MÜDÜRÜNÜ KIZDIRDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 11:31:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 21:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?