7
Mayıs
2024
Salı
ZONGULDAK

CHP, 1 Mayıs için otobüs kaldırdı

CHP İŞÇİ BAYRAMI İÇİN OTOBÜS KALDIRDI

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, teşkilat olarak 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle Zonguldak'ta gerçekleştirilen etkinlikler için otobüs kaldırdıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü sebebiyle otobüs kaldırdıklarını ve 30 kişilik partili gurubu ile Zonguldak'taki etkinliklere katıldıklarını söyledi.

 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim Meydanı'nda kutlanmasının sevindirici ve onur verici olduğunu belirten Tekin, “CHP olarak 1 Mayın İşçi Bayramı sebebiyle Zonguldak'ta düzenlenen etkinliklere katılmayı arzuladık. Biliyorsunuz dünya emekçilerinin meydanlarda kol kola girdiği, ekmek, barış, özgürlük taleplerini dayanışma içinde dile getirdiği, coşkulu kutlamanın günüdür. 1977'de kaybedilen yurttaşlarımızı en içten duygularımızla anıyoruz, ama bu anmanın geçmiş 33 yıldaki anmalardan çok büyük farkı var. Bugün emekçiler Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamaları için açılmasının sevincini ve onurunu yaşıyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 17:08:04
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 18:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?