3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP Devrek Teşkilatı'ndan açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe teşkilatı tarafından parti binasında düzenlenen basın toplantısında Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın 5 yıldan bu yana ilçeyi kötü yönettiği ettiği iddia edildi.


CHP Devrek İlçe Başkanı Murat Altınok düzenlenen basın toplantısında, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ın 5 yıldan bu yana ilçeyi kötü yönettiğini ileri sürdü. Altınok, Devrek Belediye Başkanı’nı eleştirerek başkanının icraatlarını vatandaş dahil hiç kimsenin beğenmediğini iddia ederek “’Beş yıl önce büyük umutlar vaat ederek iktidarın tüm nimetlerini Devrek’e getirip arkadaşlarıma fabrikalar kurduracağım. Bu sayede işsizliği önleyip, işsizime iş bulacağım, şeffaf bir yönetim sergileyip esnafımıza nefes aldıracağım, masaları beyaza boyayacağım’ diyen Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar bunları gerçekten yapabildi mi?

Ulupınar, ‘iktidara geldiğinde belediyeyi 7 trilyon borçla devir aldık’ demişti. Tam aksine 112 yıllık geçmişi olan belediyeyi o dönemlerde CHP belediyesi 3,6 triyon ile AK Parti belediyesine devir etmiştir. Keşke şirketlerinizi yönettiğiniz kadar titiz, belediyemizi de yönetebilseydiniz. Har vurup harman savurdunuz, asırlık belediyemizi içinde çıkılmaz borç batağına soktunuz. Yanlışları ve eksikleri önümüzdeki süreçte gündeme getireceğiz. Biz Devrek’te Ulupınar saltanatının, korku cumhuriyetinin sona ermesi, aydınlık ve yaşanabilir, herkesin daha mutlu olduğu eski günlere döndüreceğimizi tüm samimi duygularımızla beyan ediyor, halkımızdan yarınlara umutla bakmasını istiyoruz” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GS FAHRI IP: 91.89.226.xxx Tarih : 27.02.2009 15:27:29

Vallahi istesenizde istemesenizde kiskansanizda ben memnunum Durmak yok yola devam Her sey Türkiye icin Her sey Devrek icin