3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP ’yağcılık’ diye Meclis’e taşıdı

CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, Zonguldak Belediye Başkanı AKP’li Secaattin Gonca’nın, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle üç gün önce kent merkezine astırdığı, ’Yüzyılın lideri şehrimize hoşgeldiniz’ afişini soru önergesiyle TBMM’ye taşıdı.

Koçal, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın cevaplaması istemiyle verdiği önergesinde "Belediye Başkanı, Sayın Başbakan’a yağcılık yapmak için bu ifadeyi kullanmış olabilir ama AKP yöneticilerinin Atatürk ile ilgili eylem ve söylemleri bu afişin ne anlama geldiğini çok net ortaya koymaktadır. Bu afiş yüce Atatürk’ü inkardır" dedi.

...
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 05:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAĞCILIK ZOR MESLEK IP: 88.242.7.xxx Tarih : 4.07.2008 09:24:51

BUNLARDAN BAŞKA NE BEKLENİRKİ.ADAMLAR İKTİDAR PARTİSİ OLMANIN VERDİĞİ CESARETLE HER ŞEYİ YAPMAYI MUBAH SAYIYORLAR.ÜSTELİK DÜNYANIN EN ZOR MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR.GONCA KENDİNİ YENİDEN BAŞKAN YAPABİLMEK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR.ELBETTE BAŞBAKANIN GÖZÜNE GİRMEK İÇİN BÖYLE CİN FİKİRLER ÜRETMEK ZORUNDA.ARTIK ZONGULDAK HALKI GÖZÜNÜ ACSINDA GERÇEKLERİ GÖRSÜN,EMEĞİN BAŞKENTİ OLAN ZONGULDAK NE HALE GELDİ 4/4,5 SENEDE.