3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP ziyaretlerine devam ediyor

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve ilçe yönetimi ziyaretlerine devam ediyor.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve CHP yönetimi ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Ereğli'de yaşanan operasyonlardan sonra siyasi ahlak gereği seçim gezilerine bir hafta ara verdiklerini belirten Posbıyık, tekrar başlanan ziyaretlerde ilk olarak 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Taşıyıcıları Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Süleyman Erdoğan ve kooperatif üyeleri Halil Posbıyık ve CHP yönetimini kapıda karşıladı. Ziyarette konuşan Halil Posbıyık, "Bundan önceki yıllarda minibüsçüler ve otobüsçüler arasında. İstenmeyen olaylar yaşıyorduk. Bunun önüne geçmek için çalışmalar başlattık. Bugün hepinizi bir çatı altında toplamayı başardık. Ben her zaman size her konuda yardımcı olmaya çalıştım ve çalışacağım" dedi.


Kooperatif Başkanı Süleyman Erdoğan ise, "Halil Posbıyık'ın desteğini her zaman gördük. Her konuda bize yardımcı olmuştur. Bundan ötürü kendisine teşekkür ederim" dedi.
Kooperatif ziyaretinin ardından Belediye Bakan adayı Halil Posbıyık ve CHP yönetimi EVEDER'i ziyaret etti. Halil Posbıyık, kendisinin de EVEDER'e üye olduğunu, derneğin başarılı olmasının mutlu edici olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Reha Yener, Halil Posbıyık'a ve CHP yönetimine teşekkür etti.
Son olarak Posbıyık ve CHP yönetimi Soroptimist Derneğini ziyaret etti. Soroptimist Derneği Başkanı Selma Efe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim sürecinde Halil Posbıyık ve CHP'ye başarılar diledi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:34:46
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 15:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?