3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP Zonguldak'ta istifa!

CHP ZONGULDAK'TA İSTİFA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı ve Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, başkanlık görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu, başkanlıktan istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek, istifa kağıdını Zonguldak CHP İl Başkanı Osman Yayla'ya teslim etti. Zonguldak CHP İl Başkanı Osman Yayla, Ömer Başoğlu'na başarılar dileyerek, “CHP çok büyük bir ailedir. Demokrasiye inanan ve demokrasiden oluşan bir ailedir. Bizler için önemli olan halkın menfaatidir. Yönetici il ilçeden arkadaşlarımız var. Bugün CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu arkadaşımız istifasını getirdi. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Aday adayı olacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. CHP'de 5 tane milletvekili sıralaması olacaktır. Bizler partimizin arkasındayız. Basını hak ettiği kefeye oturtan sizlersiniz. Basın mensubu olmak kolay değildir ve kolay bir meslek değildir. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Ardından açıklama yapan CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu ise, “12 yıldır ilçe başkanı sıfat ve sorumluluğunu taşıdığım ilçemde partimizi Zonguldak ve Türkiye ortalamasının üzerine çıkarmada halkımızla örnek aşamalar kat ettik ve sonuçlarını aldık. İlçemde oluşan ortak aklın ve birlikteliğin Zonguldak ve ülke geneline taşınması konusunda şahsımdan beklenen yeni görev ve sorumlulukların farkındayım. İlçemde oluşan ortak aklın ve birlikteliğin Zonguldak temsili ve ülke geneline taşınması konusunda şahsıma yönelen ve beklenen sorumluluğun bilincindeyim. Önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adaylığımın gereği olarak CHP Gökçebey İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ummarım insanlık ve yurttaşlıktan sonraki aidiyet çemberim CHP'deki siyasetimin bundan sonraki sürecinde şahsımdan beklenenleri hat ve hukuk içinde karşılığını veren olurum. Şahsıma yönelen umut ve beklentiler yanında yetki ve sorumluluğun üstesinden gelirim. Ailemden, çalışma ve dava arkadaşlarıma uzanan ortak aklın sonucunda verdiğim karar hayırlı olur” diye konuştu.

CHP ZONGULDAK'TA İSTİFA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 17:40:05
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 17:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?