3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP'den Alaplı Belediyesi ziyareti

CHP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, Belediye Başkan adayı ve ilçe yönetimi Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'yı ziyaret etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Altay, Alaplı Belediye Başkan adayı Muhabbet Tezel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Altay, partisinin Belediye Başkan adayı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını, Belediye Başkanı Yazıcı'yı da bu kapsamda ziyaret ettiklerini belirtti. CHP Belediye Başkan Adayı Muhabbet Tezel de, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için siyasi partilerin seçim çalışmalarını sürdürdüklerine işaret ederek, "Seçim sürecinin demokratik ve centilmence bir yarış içinde geçmesini diliyorum" dedi.


Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Seçim sürecindeki seçim çalışmalarında, karşılıklı sevgi ve saygıya gölge düşürmeden iyi niyetle hareket edilirse, bu süreç en iyi hizmeti verebilme yarışı olarak benimsenirse, hem demokratik ve centilmen bir seçim ortamı yaşanacak, hem de Alaplı bu süreçten azami kazanç sağlayacaktır. Hedef ve amaç, Alaplı'ya hizmet etmek ise olması gereken de budur" dedi.
Ziyarette, güncel gelişmelerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 16:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda IP: 78.184.202.xxx Tarih : 24.01.2009 00:16:43

chp asla Alaplı da belediye başkanı çıkartamaz, hele bu başkanla alaplı kalkınamaz