3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP'den dostuk ve birlik kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Kadın Kolları tarafından Bozhane mevkiinde bir çay bahçesinde “Güzel Günlere Merhaba, Dostluk ve Birlik Kahvaltısı” düzenlendi.

Kahvaltıya, CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, İl Başkanı Osman Yayla, Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hava Bilginer Mert ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Ali Koçal, bu tür etkinliklerin çok güzel olduğunu belirterek kadın kollarına teşekkür etti. CHP İl Başkanı Osman Yayla da, yerel seçimlerde CHP'nin başarılı çıktığını belirterek, halkın iline, ilçesine ve beldesine sahip çıktığını söyledi.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Hava Bilginer Mert ise, kadınların çalışmalar sırasında yılmadığını, yorulmadığını belirtti. Yaşadıkları çağın bilincinde olduklarını belirten Mert, “Ekonomik krizlerin mutfaklarda çıkardığı yangında yanan, yeni doğmuş bebeğine mama bile pişiremeyen yine bizim kadınlarımızdır.

Yaşadığımız çağın bilincindeyiz. CHP'nin savaşçıları olarak yoksullaştırılmış, tenceresi bile kaynamayan, horlanan, aşağılanan, şiddet gören, her biri bir cihan parçası kadınlarımız ve gelecek güzel günler için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 13:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?