3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP'den ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve Zonguldak il yönetimi, CHP Karaman belde örgütünü ziyaret etti. 

CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal ve Zonguldak il yönetimi CHP Karaman Belde Örgütü'nü ziyaret ederek, Zonguldak sorunlarını paylaşarak çözüm için yol aradı. Koçal, zonguldak'ın 81 vilayet içerisinde en çok ihmal edilen il olduğunu kaydetti. 

Koçal, “Ülkesine ulusuna partisine Cumhuriyet'e ve CHP 'ye sahip çıkmaya başlandı. Epey bir mesafe aldık, bunu gördükçe mutlu oluyoruz. Her geçen yıl emeklilerin maaşları biraz daha azalıyor. Zonguldak Havaalanı'nın büyük gövdeli uçakların trafiğine açılması için dağın tıraşlanması gerekiyor. Bu dağı tıraşlamak için de Vali Yavuz Erkmen tarafından yardım kampanyası başlatılmıştı. 

Yardım kampanyasında 650 bin nüfuslu Zonguldak'ın 135'i bu kampanyaya yardımda bulunmuş. Vali Yavuz Erkmen'de bu olaya kızmış ve kampanyayı bitirdi. Zonguldak 81 vilayet içerisinde en çok ihmal edilen ildir. Şimdi herkes Zonguldak'tan dışarı gidiyor, göç ediyor. 

Bir iş adamının Zonguldak'a gelip yatırım yapması için yol ve havaalanı olması gerekir ama bunların hiç biri yok ki iş adamı Zonguldak'a gelsin” dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 10:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?