3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

CHP'nin ziyaretleri devam ediyor

CHP Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, Belediye Başkan adayı İsmail Eşref ve bazı yöneticiler SHP İl Başkanını ziyaret etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Osman Yayla, Zonguldak Belediye Başkan adayı İsmail Eşref ve bazı yöneticiler Sosyaldemokrat Halk Partisi (SHP) İl Başkanı Yavuz Boz'u ziyaret etti. CHP İl Başkanı Osman Yayla, “önümdeki yerel seçimlerde neler yapabiliriz, Türkiye'nin gündemi ile ilgili fikir alış-verişinde bulunmak için ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Türkiye'nin geldiği nokta hiçte iç açıcı değildir. Geleceğe sahip çıkmalıyız. Gelecek hepimizin geleceği. Geleceğe sahip çıkacak şekilde hareket etmeliyiz” dedi.
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı İsmail Eşref, “Sol partilerin bir araya gelmeleri çok büyük bir önem taşıyor. Ziyaretimiz kesinlikle bir destek isteme ziyareti değildir. Yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.


SHP Zonguldak İl Başkanı Yavuz Boz, seçime girecek olan partide heyecan olması gerektiğini belirterek, “CHP'li arkadaşların bizleri ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduk. Aday çıkarmamamızın nedeni sola ihanet etmemektir. Solun yükselişi İl Genel Meclisinin ölçeğiyle belli olacak. Hiçbir parti küçük değildir. Öyle bir zamana geldik ki DYP ve Anavatan parti siyasetten silindi. Seçimlerde bir reyin bile çok büyük önemi vardır. Ben CHP'nin Belediye Başkan adayına başarılar diliyorum. SHP olarak elimizden geleni yapacağız. Ama heyecan olmayan bir parti seçimi asla kazanamaz Seçimlere girecek olan partide heyecan olması gerekir. Zonguldak'ta seçim artık kolay değil” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?