3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çim hokeycilerden Eşref’e ziyaret

Çim Hokeyi Takımı Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref’i ziyaret etti.


Son yıllarda Türkiye genelinde bir çok başarılara imza atan Zonguldak Belediyespor’un çoğunluğu Milli Takım oyuncularından kurulu olan Çim Hokeyi Takımı ve antrenörleri yeni göreve gelen Belediye Başkanı İsmail Eşref’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ve başarı dileklerinde bulundu.


Ziyaret sırasında Belediyespor’un alt yapı oyuncuları olan minik sporculardan Nazlı Şevval Yüksel ile Ece Demir ise Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref’e önce çiçek ardından Stick hediye etti. Bayan Milli Takımı ve aynı zamanda Belediyespor Bayan Çim Hokeyi Antrenörü Abdullah Demir ziyareti sırasında Belediye Başkanı İsmail Eşref’e Hem Çim Hokey Takımı’nın bugüne kadar almış oldukları başarılarını anlattı ve aynı zamanda diğer İllerin imkanlarının çok olduğu belirten Abdullah Demir, “Özellikle tesis yetersizliğinden takımımızın çok olumsuz şartlarda antreman yapıyoruz. Bunun için sizlerden yardım ve destek bekliyoruz” dedi.


Belediyespor Bayan Çim Hokeyi takımı antrenörleri ve sporcularından oluşan ekibin ziyaretinden oldukça memnun olan Belediye Başkanı İsmail Eşref ise burada yapmış olduğu açıklamada ise şunları söyledi:
“Bugüne kadar ben hiç Çim Hokeyi maçı izlemedim. Bu konuda ne gerekiyor konuşalım ve değerlendirelim ve sizlere yardımcı olalım. Bana Çim Hokeyi ile ilgili olarak bir CD hazırlayın ve getirin inceleyelim ve daha sonra tesis için neler yapmamız konusunda bir araştırma yapalım” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?