3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çimenoğlu'na 'kutlama' ziyaretleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 Nisan 2009 tarihinde görevine başlayan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na “kutlama” ziyaretleri sürüyor.


Demokrat Parti (DP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Hacı İsmail Konak ve yönetim kurulu üyeleri ve Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı İlhan Irmak ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı İlhan Irmak ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na görevinde başarılar dileyerek, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün resminin bulunduğu kravat hediye ettiler. Çok anlamlı ve çok güzel bir hediye aldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Üzerinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün resmi bulunan bu kravatı büyük bir onur ve gururla takacağım. Son derece anlamlı ve son derece güzel olan bu hediye için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Daha sonra Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu, Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Hacı İsmail Konak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demirdüyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'na derneği simgeleyen flama ve anahtarlık hediye etti.

Belediye Başkanı Çimenoğlu, dernek yönetimine teşekkür ederek, şehitlerin, şehit yakınları ve gazilerin,ülkenin onur ve gururu olduğunu, belediye olarak gereken desteğin her zaman verileceğini söyledi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nu son olarak Demokrat Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İsrafil Erdoğanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 19:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?