3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Cimili, kendi kına gecesi için sahneye çıktı

Karadeniz’li sanatçı Cimilli, Zonguldak’ta çok konuşulacak kına gecesi yaptı. Cimilli’nin kendisinin sahne aldığı kına gecesinde yüklü miktarda altın ve para takılırken, sahnede yüzlerce kişi aynı anda horon tepti.

Cimilli adı ile meşhur olan 35 yaşındaki Karadenizli ses sanatçısı İbrahim Özer, Zonguldak’ın Kozlu Beldesi’nde yaşayan 25 yaşındaki Nezaket Kaz ile dünya evine giriyor. Sanatçı, Kozlu Beldesi Kılıç Mahallesi tenis kortunda düzenlenen muhteşem kına gecesinde kendisi sahne alarak bir ilke imza attı. Binlerce kişinin katıldığı kına gecesinde yüklü miktarda altın ve para takılırken, Cimilli’nin söylediği Karadeniz şarkıları eşliğinde eşi Nezaket Kaz’ın da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi aynı anda horon tepti.

En kalabalık horonun oynandığı kına gecesinde, Zonguldaklılar sanatçıyı yakından görüp tebrik etmenin sevincini yaşadı. Yaptığı espriler ile katılımcıları da güldüren Cimilli, kıramadığı hayranlarıyla sık sık objektiflere poz vererek resim çektirdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, "Çok mutluyuz. Yıllar sonra gelen mutluluk oldu. Biraz yorulduk ama Allah mutluluğumuzu ömür boyu sürdürür" diyerek duygularını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 16:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?