3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Cip alev alev yandı

Kdz. Ereğli ilçesinde bir cip seyir halindeyken alev aldı. Araç içerisinde bulunan sekiz kişi son anda araçtan inerek yanmaktan kurtuldu.


Olay, Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sahil bandında meydana geldi. Metin Sesli bir gün önce aldığı 45 H 4060 plakalı cip ile ailesini gezdirmeye çıktı. Bu arada cip seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Aracın yandığını fark eden Sesli ve ailesi son anda araçtan inerek yanmaktan kurtuldu. Sesli, yangın tüpüyle yangını söndürmeye çalıştı. Alevler bir anda yükselince başarılı olamadı. Çevredeki vatandaşlar olayı polise haber verirken, polis ekipleri itfaiye görevlilerini çağırdı.

Polis bir patlamaya karşı çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Aracın akü bağlantısını kesen itfaiye ekipleri soğutma çalışmaların tamamladıktan sonra olay yerinden ayrıldı.


Araç sürücüsü Metin Sesli, aracı bir gün önce aldığını belirterek, "Yeni araba ile çocukları biraz gezdireyim' dedim. Sahil yolundan çarşı merkezine gelirken aniden motor alev aldı. Tahminime göre benzin hortumu patladı. Yangının ondan dolayı çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Allah'tan canımıza bir şey olmadı. Bununla atlattığımız için dua ediyorum" dedi.
Yanan araç olay yerine gelen çekiciyle kaldırıldı.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 18:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?