3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çobanoğlu gazetecilerle buluşacak

Zonguldaklı ünlü haber ve belgesel fotoğrafçısı Haluk Çobanoğlu, gazeteciler için Zonguldak’a gelerek Karaelmas Gazetecilik Başarı Ödülleri törenine katılacağı bildirildi.


Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli isimlerden Haber ve Belgesel Fotoğrafçısı Haluk Çobanoğlu, 18 Ekim Cumartesi günü Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ödül törenine katılmak üzere Zonguldak’a gelecek. Ünlü fotoğraf sanatçısı Haluk Çobanoğlu. Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli isimler arasında olan Çobanoğlu, son olarak Arabesk isimli foto albüm çalışmasıyla yaygın medyada geniş yer almış TV programlarına konuk olmuştu. Uluslararası arenada pek çok çalışmasıyla tanınan Çobanoğlu, yaklaşık 2 yıl önce Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin daveti üzerine Zonguldak’a gelerek haber ve belgesel fotoğrafçılığı semineri vermişti.


Törenin ardından gazeteci Harun Ersoy’un sergisinin açılışına katılacak olan Çobanoğlu, programa katılacak olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç ve çok sayıda gazeteci ve yazar ile de bir araya gelme imkanı bulacak.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 17:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?