3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çocuk şenliği düzenlendi

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, Ulusal Egemenlik haftası nedeniyle ile Okul Aile Birliği ve Okul Müdürlüğü’nce çocuk şenliği düzenlendi.


Ulusal Egemenlik Haftası ile ilgili Gökçebey Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Okul Aile Birliği’nde desteği ile okul bahçesinde çocuk şenliği düzenlendi. Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaç, İlçe Tarım Müdürü İrfan Soysal, Mal Müdürü Vekili Yılmaz Ekmekçi, Bedaş Şefi Rıfat Öztürk, Gökçebey Mehmet - Mithat Çanakçı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Akif Emiroğlu, Sivil Toplum Örgüt Üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ile büyük bir katılım gerçekleşti.


Şenlik’te gösteriler, skeçler, tiyatro oyunları, ilizyonist olan Magic Aydın olarak bilinen Aydın Coruz çocuklara ilginç gösteriler sundu. Ayrıca bu gösteri şenliğe katılan kalabalık tarafından ilgi ve beğeni ile izlendi. Gökçebey Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Bahattin Kapan şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün okulumuzda bir çocuk şenliği düzenliyoruz. Daha önceden aldığımız bir karar çerçevesinde bu şenliğimizin amacı hem ulusal egemenlik haftasına bir katkıda bulunmak, ulusal egemenlik haftasını en güzel şekilde amacına ulaşır bir şekilde kutlanmasını sağlamak için katkıda bulunmak aynı zamanda okulumuzun maddi anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çekiliş, kermes gibi etkinlikler düzenliyoruz. Bununla birlikte ayrıca öğrencilerimizin bir yıl boyunca eğitim-öğretim yılı süresince yapmış oldukları çalışmaları da burada velilerimize sergileyelim, velilerimizi bu konularda bilgilendirelim, velilerimizi etkinliklerin içine çekelim istedik. Gerek okulumuzun olsun, gerek okulumuzun velileri Olsun gerek Gökçebey halkı çevredeki insanlar okulumuzu daha yakından tanıyabilsinler istedik, Bu amaçla okulumuza böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 17:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?