3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çocuk yuvasında bayramlaşma

Zonguldak’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Camlı Köşk’te bayramlaşma programına başta Zonguldak Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, 3. Jandarma Er Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel ve eşi Gülender Yüksel, Zonguldak Milletvekilleri, Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve protokol üyeleri katıldı. Bayramlaşma programına katılan davetlileri Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler karşılayarak bayramlaştı. Bayramlaşma programında gazetecilere demeç veren Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Zonguldak Valisi Erdal Ata da bayramı kutlayarak herkese bayramın hayırlı olmasını diledi.

POLİSEVİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Camlı Köşk’te gerçekleştirilen bayramlaşma programının ardından Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler Polis Evi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Vali Ata ve beraberindekileri Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan kapıda karşıladı. Polis Mangası’nı selamlayan Vali Ata, Polis Evi’nde görev yapan polisler ve aileleri ile bayramlaştı. Vali Ata ve beraberindekiler kokteylde bir süre sohbet ettikten sonra Polis Evi’nden ayrıldı.

ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Zonguldak Valisi Erdal Ata ve beraberindekiler bayram programı gereği Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Zonguldak Merkez Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Ziyarette ise Tuğgeneral Süleyman Yüksel çocuklara yoğun ilgi gösterdi. Kimsesiz çocuklarla tek, tek ilgilenen Yüksel çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Çocukların elini öpen Tuğgeneral Yüksel, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Erdal Ata da engelli çocuklarla yakından ilgilenerek tüm çocuklara hediye dağıttı. Zonguldak Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği üyeleri ile yuvadaki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve eşi Nermin Eşref de çocuklara bayram hediyesi verdi. Yaklaşık 15 kadar kimsesiz çocuğun kaldığı yuvada son bayramlaşma da gerçekleştirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 16:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?