3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Çöp konteynırları dezenfekte ediliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından program dahilinde tüm mahalle ve sokaklar yıkanırken çöp konteynırları da ilaçlanıp dezenfekte ediliyor.

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri mahallelerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, temizlik işleri ekiplerinin çalışmalarına ayrı bir önem verdiğini belirterek,

“Belediyemiz Temizlik İşleri Ekipleri belirledikleri program dahilinde mahallelerde cadde ve sokakların yıkanması çalışmalarını sürdürüyor. Bunun yanı sıra çöp konteynırları da özel araç ile ilaçlanıyor ve dezenfekte ediliyor. Amacımız, halkımızın sağlığını tehdit eden faktörlerin önüne geçmek ve mahallelerimizi daha temiz bir hale getirmek. Halkımızdan isteğimiz çöplerini yere değil çöp konteynırlarına atmaları. Halkımızla el ele vererek güzel kentimizi daha da güzel hale getirmek istiyoruz. Çalışmalarımız sadece bununla sınırlı kalmıyor. Belediyemize yapılan bütün ihbarlar değerlendiriliyor ve o bölgelerde aciliyet sırasına göre yıkama işlemi yapılıyor” dedi.

Mahallelerde bulunan çöp konteynırların Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait araçlarla temizlenmesi vatandaşlardan olumlu tepki aldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?